Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Τρίτεκνοι της Έδεσσας βραβεύουν

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας στην Έδεσσα, εκδήλωση του Συλλόγου Τριών Τέκνων Έδεσσας, κατά την οποία θα βραβευθούν τα τέκνα των τρίτεκνων γονέων μελών του συλλόγου που επέτυχαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ το 2010.
Επίσης θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωση για θέματα που αφορούν τους τριτέκνους (κάρτα μέλους, καταστάσεις με προσφορές καταστημάτων, εκπαιδευτικών κέντρων κ.α)
Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου που τα τέκνα τους εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ να ενημερώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κατά την ημέρα και ώρες λειτουργίας του γραφείου του συλλόγου(Φλωρίνης 4 κάθε Τρίτη από 17:00-18:00) ή στο τηλέφωνο 6944161115 έως 19-10-201 τα ακόλουθα στοιχεία:
-Όνομα και Επώνυμο μέλους και τέκνου καθώς και αριθμός μητρώου συλλόγου(όσοι έχουν παραλάβει κάρτες μέλους)
-Σχολή που πέτυχε(απαιτείται σχετική βεβαίωση σχολής)

---
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News