Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στ.Τουφεγγόπουλος: "Θα υπερασπιστώ την τιμή και την πολιτική αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο τρόπο"

Πριν λίγες ώρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας η επίσημη απάντηση του Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου, στα όσα του καταλογίζει ο Παράσχος Τσάνταλης.

Ο κ. Τουφεγγόπουλος αναφέρθηκε στον επικεφαλή του αντιπολιτευτικού συνδυασμού «Ελπίδα για όλους» λέγοντας πως «έχει φτάσει στα όρια της γραφικότητας και προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, να μας καταλογίσει οποιαδήποτε δήθεν παρανομία και να μας αποδώσει ευθύνες για κακοδιαχείριση, δίχως όμως καμία απόδειξη».

Ο Δήμαρχος Εξαπλατάνου δίνοντας μία άμεση απάντηση στον κ. Τσάνταλη έκανε λόγο για το πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών και Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, από το οποίο όπως είπε «δεν προέκυψε καμία κατηγορία για κατάχρηση δημόσιας εξουσίας και διασπάθιση δημοσίου χρήματος».

Επίσης, τόνισε πως «είναι αυτονόητο ότι, θα υπερασπιστώ την τιμή και την πολιτική αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο τρόπο».

Αυτή ήταν σε γενικές γραμμές η απάντηση του Δημάρχου Εξαπλατάνου, ο οποίος όλον αυτόν τον καιρό δεν είχε μιλήσει για τις κατηγορίες που του καταλόγιζε ο κ. Παράσχος Τσάνταλης και επέλεξε αυτή τη χρονική στιγμή για να λύσει τη σιωπή του. Άλλωστε, από τον Δήμαρχο περιμένουμε έργα και όχι λόγια. Άρα πολύ καλά έπραξε και έδωσε μία απάντηση και δεν αναλώθηκε στο να απαντά στις καθημερινές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News