Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Η παρουσία σας στην Συνέντευξη Τύπου που θα δώσει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων στις 04.10.2010 , Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, στις 14.00 μ.μ. στην μεγάλη αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Α. , Ακαδημίας 20, θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας και μεγάλη συμβολή στον αγώνα μας για μια Ελλάδα που θα σέβεται την υπόλοιπη ζωή του πλανήτη.


Το θέμα της Συνέντευξης Τύπου θα είναι « Η σύγχρονη Ελληνική Τραγωδία για τα ζώα στην χώρα μας» και η « Διαχρονική απάντηση της Ελληνικής Πολιτείας : Ελάτε στις 32 του μηνός»


Με εκτίμηση,
Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Πληροφορίες:
Αναστασία Μπομπολάκη, 6976489349
Μαρία Χουστουλάκη , 6979913007
Βάσω Τάκη, 6932726576

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News