Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε σε τουαλέτα αεροσκάφους

Μία απίστευτη είδηση έρχεται από τις Φιλιππίνες, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών του αεροδρομίου στη Μανίλα, ένα νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε ζωντανό μέσα σε σακούλα απορριμμάτων αεροσκάφους, το οποίο προσγειώθηκε στις Φιλιππίνες προερχόμενο από τη Μέση Ανατολή. Το βρέφος ήταν τυλιγμένο με χαρτί και είχε ακόμη αίμα πάνω του όταν το βρήκαν τα συνεργεία καθαριότητας, δήλωσε η γιατρός Μαρία Τερέζα Αγκόρες, των ιατρικών υπηρεσιών του διεθνούς αεροδρομίου Ninoy Aquino.

Η σακούλα σκουπιδιών βρισκόταν σε μία από τις τουαλέτες του αεροσκάφους της Gulf Air που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπαχρέιν-Μανίλα. Όπως είπε ο αξιωματικός ασφαλείας του αεροδρομίου Τριστάν Ντιμαάνο, παρατήρησε κάτι να κινείται μέσα στη σακούλα των σκουπιδιών.

«Εξεπλάγην που ζούσε το βρέφος. Δεν έκλαιγε καθόλου», είπε ο ίδιος. Το βρέφος είναι υγιές και σε καλή κατάσταση, ενώ το προσωπικό του αεροδρομίου αποφάσισε να βαφτίσει το αγοράκι «Τζόρτζ Φράνσις» από τον κωδικό πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Gulf Air (GF).

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί η μητέρα του βρέφους, η οποία μπορεί να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, κατηγορούμενη για εγκατάλειψη τέκνου.

---
ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News