Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Αλλάζει το πολιτικό κλίμα, μια ανάσα πριν τις εκλογές!

Ένας μήνας και κάτι απέμεινε μέχρι τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2010, τόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα, όσο και στον Νομό Πέλλας στον οποίο εστιάζεται το ενδιαφέρον μας. Με το πρώτο φως του ήλιου, οι κάλπες θα ανοίξουν και η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει. Μια ανάσα λοιπόν από την «εκλογική μάχη» οι υποψήφιοι βγάζουν τα «ξίφη» τους παρουσιάζοντας έναν – έναν τους υποψηφίους συμβούλους τους.

Αυτές οι εκλογές όμως φαίνεται πως θα έχουν το κάτι διαφορετικό. Ευτυχώς ή δυστυχώς; Όπως θα έχετε παρατηρήσει οι τόνοι είναι ακόμα πολύ χαμηλοί ή τουλάχιστον οι «φωνές» δεν φτάνουν στα αυτιά του απλού λαού. Ίσως αυτό να είναι το «κάτι» που διαφοροποιεί αυτές τις εκλογές από προηγούμενες αναμετρήσεις. Ίσως τελικά τα πολιτικά πρόσωπα να έχουν μπει στο κλίμα και να έχουν κατανοήσει – πλήρως ή εν μέρει – ότι ο κόσμος βαρέθηκε τα μεγάλα λόγια.

Σε περίοδο μεγάλης οικονομικής ύφεσης. είναι πολύ δύσκολο για τον πολίτη να κατανοήσει πως η ψήφος του μετράει, καθώς είναι απογοητευμένος από το γενικό κλίμα. Ωστόσο, οι εκλογές θα έχουν ιδιαίτερο πολιτικό και κοινωνικό ενδιαφέρον, καθώς πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν την οργή του κόσμου μεταφρασμένη σε ψήφους!

Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν την 7η Νοεμβρίου.

Υ.Γ. Εδώ που τα λέμε, ένα δικαίωμα μας απέμεινε, το δικαίωμα να υπερψηφίζουμε και να καταψηφίζουμε… Ας μη τους το παραχωρήσουμε και αυτό. Η ψήφος μας μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα!!

Σταύρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News