Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτέλους καθαρίζεται ο Θερμαϊκός

Το πήρε προσωπικά το θέμα η Θεοδώρα Τζάκρη κι έκανε δουλειά!

Όπως μας γνωστοποίησε το γραφείο της: "μετά την έγκριση της σχετικής πίστωσης από το Υπουργείο Οικονομικών, κατοχυρώθηκε στην ανάδοχο εταιρία ο διαγωνισμός της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης για τον επιφανειακό καθαρισμό των νερών του Θερμαϊκού κόλπου, υπεγράφη σήμερα η...

σχετική σύμβαση και ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες καθαρισμού με πλοιάριο.

Βάση της σύμβασης, οι εργασίες καθαρισμού θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών ρύπανσης και σε περιόδους αυξημένης τουριστικής κίνησης στην πόλη οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά.

Να σημειωθεί ότι η εγκεκριμένη πίστωση για φέτος είναι διπλάσια της προβλεπόμενης, καθώς περιλαμβάνει και την εξόφληση των υποχρεώσεων προς την ανάδοχο εταιρία της περσινής σύμβασης, για την οποία η προηγούμενη διακυβέρνηση δεν είχε προβλέψει τη διάθεση πίστωσης για την αποπληρωμή της."


---
ΠΗΓΗ: taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News