Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Γέννησε στη διάρκεια θεατρικής παράστασης

Γεννητούρια στη σκηνή είχαμε το βράδυ της Κυριακής και αυτό που έζησαν οι θεατές της παράστασης «Λυσιστράτη» δεν ήταν μέρος του θεατρικού έργου.

Στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας όπου παρουσιάζονται τα Αισχύλεια και λίγο μετά την έναρξης της παράστασης... από το Εθνικό Θέατρο, έσπασαν τα νερά σε μια έγκυο, η οποία παρακολουθούσε το έργο.

Η έργο διεκόπη και η γυναίκα μεταφέρθηκε στα παρασκήνια.

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ζήτησε τη βοήθεια του κοινού λέγοντας: «αυτό που ζούμε δεν είναι μέρος της παράστασης, αλλά αληθινό γεγονός. Μήπως υπάρχει κάποιος γυναικολόγος μεταξύ των θεατών;»

Πράγματι υπήρχε γιατρός ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει την γυναίκα.

Ο γνωστός ηθοποιός διατηρώντας το χιούμορ του ανέβηκε στη σκηνή και απευθυνόμενος στο «ξαφνιασμένο» κοινό είπε «Αν είναι κοριτσάκι ξέρουμε πώς θα το βγάλουμε, Λυσιστράτη».

Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο η γυναίκα σχεδόν είχε γεννήσει.

Το μωρό είναι αγόρι και πολλοί ήταν εκείνοι που πρότειναν να το ονομάσουν Αριστοφάνη, ενώ έχει δώσει ήδη με μεγάλη επιτυχία την πρώτη παράσταση της ζωής του, εισπράττοντας ένα θερμό χειροκρότημα.

---
ΠΗΓΗ: 24gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News