Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Μπριζίτ Μπαρντό: Έφτασα στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

Ο Θεός έπλασε τη γυναίκα κι έκανε την Μπριζίτ Μπαρντό. Γνωστή για τη θεϊκή ομορφιά της που έκοβε την ανάσα, έζησε θυελλώδεις έρωτες με τους ομορφότερους άνδρες της εποχής της, απέκτησε χρήματα, φήμη, δόξα... Κι όμως δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά ευτυχισμένη.

Σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως βρέθηκε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας πολλές φορές. «Μπορεί να είσαι ξυπόλυτος και να έχεις χίλια προβλήματα. Εγώ έφτασα στα πρόθυρα της αυτοκτονίας πολλές φορές. Είμαι τυχερή που είμαι ακόμη ζωντανή», δηλώνει ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου, Μπριζίτ Μπαρτνό, 75 χρονών σήμερα.

Το 1973 απογοήτευσε τους θαυμαστές της σε ολόκληρη την υφήλιο όταν απέρριψε τον κινηματογράφο για να γίνει ακτιβίστρια και υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των ζώων.

Σε συνέντευξη σε γαλλικό περιοδικό, που αναδημοσιεύει η βρετανική «Daily Mail», δήλωσε η λατρεμένη Γαλλίδα: «Είμαι εκνευριστική, θρασύς και αναιδής, έτσι είμαι, τι να κάνω;».

Κυρίως όμως η Μπριζίτ υπήρξε αντισυμβατική. «Δεν μετανιώνω ποτέ για ό,τι κάνω, αλλά είμαι παρεξηγημένη από τους πολιτικά ορθώς ηλιθίους. Η πολιτική με αηδιάζει».

Σχολιάζει και την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί, χαρακτηρίζοντάς την «όμορφη, αλλά κακομαθημένη».

---
ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News