Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Παιδιά ενός κατώτερου θεού...

Αριθμοί που σοκάρουν!

Σύμφωνα με τον οργανισμό «Save the children» την τελευταία δεκαετία έχουν πεθάνει 4.000.000 παιδιά στις υποανάπτυκτες χώρες, και όπως ισχυρίζεται ο οργανισμός θα μπορούσαν να είχαν αποτραπεί αν είχαν ληφθεί από την παγκόσμια κοινότητα τα απαραίτητα μέτρα.

Λίγο πριν την συνεδρίαση των ισχυρών κρατών ώστε να ληφθούν μέτρα για έναν καλύτερο κόσμο, οι εκθέσεις των φιλανθρωπικών οργανώσεων αποκαλύπτουν το μέγεθος του προβλήματος. Σύμφωνα με την «Unicef», το 20% των παιδιών στις χώρες του τρίτου κόσμου όπως αποκαλούνται, που προέρχονται από φτωχές οικογένειες έχουν διπλάσια πιθανότητα να πεθάνουν πριν γίνουν 5 ετών.

Την ίδια στιγμή 884.000.000 άνθρωποι, εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό.

---
ΠΗΓΗ: Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News