Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Σοκαριστικές εικόνες από τον τραυματισμό του Βαλέντσια

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Βαλέντσια στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί......

O 25χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έσπασε τον αστράγαλο του στο χθεσινό ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρέηντζερς. Δείτε το βίντεο.
Το "Όλντ Τράφορντ"..."πάγωσε" στη θέα του συκλονιστικού τραυματισμού του ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ, που συνέβη σε μια έντονη φάση με τον αντίπαλο του, Κιρκ Μπρόουντφουτ.
"Φοβάμαι, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα δούμε πως θα πάει", δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


---
ΠΗΓΗ: sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News