Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στην Έδεσσα

Εκδηλώσεις διοργανώνονται τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2010 με τη συμμετοχή ατόμων όλων των ηλικιών, στην πόλη της Έδεσσας. Οι εκδηλώσεις γίνονται με αφορμή την ευρωπαϊκή εβδομάδα μετακίνησης (16 – 22 Σεπτεμβρίου 2010) και ειδικότερα την ευρωπαϊκή ημέρα «ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» (Τετάρτη 22-9-2010).
Με τις εκδηλώσεις αυτές επιθυμούμε να αναδείξουμε τη σημασία των εναλλακτικών μορφών μετακίνησης και τις δυσκολίες που απορρέουν από την κακή χρήση του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα επιδιώκουμε να προβάλλουμε την έκφραση των παιδιών, να αναδείξουμε ιδέες, καθώς και να δώσουμε ερεθίσματα για προβληματισμό, διάλογο και δημιουργία. Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις θα περιλαμβάνουν εκθέσεις δικύκλων, πεζοπορία, ποδηλατοδρομία, δημιουργικές δράσεις παιδιών από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Μπατάνι», ζωντανή μουσική, κλήρωση ποδηλάτων, βραβεύσεις και άλλες εκπλήξεις. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν η Δημοτική Επιχείρηση και η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Μπατάνι», τον Εμπορικό Σύλλογο, καθώς και πλήθος επώνυμων και ανώνυμων πολιτών.

---
Δελτίο τύπου Δημοτικής Αστυνομίας Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News