Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αναβολή στο ρεζιλίκι - Δεν θα καταγγείλει ούτε σήμερα ο Τσάνταλης

Αναβολή παίρνει για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα, το ρεζιλίκι της Αλμωπίας!

Ο λόγος φυσικά για την εμφάνιση του Παράσχου Τσάνταλη στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Την Δευτέρα ήταν η μέρα που θα έκανε τις αποκαλύψεις του ο κ. Τσάνταλης, τελικά όμως αυτό δεν έγινε, καθώς δεν του… έφτανε ο χρόνος που του έδωσαν. Έτσι πήρε την απόφαση να πει αυτά που θέλει σήμερα Πέμπτη.

Όμως ούτε και σήμερα δε θα καταφέρει να εμφανιστεί. Και αυτό γιατί, η εκπομπή Ζούγκλα έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα για να ασχοληθεί. Όπως φαίνεται, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Εξαπλατάνου δεν θα έχει την ευκαιρία να κάνει αυτό που τόσο πολύ θέλει, να καταγγείλει τον Δήμαρχο Εξαπλατάνου.

Έτσι, φουντώνουν οι φήμες που κάνουν λόγο για «επικοινωνιακά παιχνίδια» εις βάρος των δημοτών της Αλμωπίας.

5 σχόλια:

  1. ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ.. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ "κυριου" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo file anonyme...etsi einai..pou eiste k triantafyllopoule???elate na deite poios fainetai oti exei kataxrastei lefta...sta logia mono kaloi einai....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες τα χρυσοστομε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαινεται ποιος εχει λεφτα και ποιος δεν εχει!!!!
    "Φωναζει ο κλεφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης" οπως λεει η παροιμια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eytyxws pou yparxei aytos o proanafertheis anthrwpos me A kefalaio kai periorizei tous....FAGADES

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News