Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκινούν οι ακαδημίες μπάσκετ του Φ.Ο.Α

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

Το Δ.Σ. του Φ.Ο.Αριδαίας συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά την πετυχημένη λειτουργία των Ακαδημιών ΜΠΑΣΚΕΤ του συλλόγου μας, κάνει γνωστό στους νεαρούς αθλητές ότι η πρώτη συνάντηση των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 15.00μ.μ.στο κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας.
Προπονητής των Ακαδημιών και την φετινή χρονιά θα είναι ο κ.Σιάγας Νικόλαος(6944380686, 6980833886) και υπεύθυνος της λειτουργίας εκ μέρους του Δ.Σ. ο κ. Θυσιάδης.
Το πρόγραμμα προπονήσεων είναι το εξής:
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή
15.00 - 16.00: αγόρια, κορίτσια Δημοτικού
16.00 – 17.00: αγόρια, κορίτσια Γυμνασίου
17.00 – 18.00: αγόρια, κορίτσια Δημοτικού
18.00 – 19.00: αγόρια, κορίτσια Γυμνασίου-Λυκείου.
Οι στόχοι λειτουργίας των τμημάτων υποδομής – Ακαδημίες του συλλόγου μας, είναι οι εξής:
α. Εξάπλωση του αθλήματος, σε κάθε γωνιά της επαρχίας μας και ανεύρεση και αξιοποίηση όλου του μπασκετικού δυναμικού της.
β. Η απόκτηση όλων των σύγχρονων μυστικών του μπάσκετ από τους νεαρούς αθλητές, για να μπορέσουν να επανδρώσουν αργότερα τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου.
γ. Η Σωστή σωματική προετοιμασία των παιδιών, η καλλιέργεια σώματος και πνεύματος καθώς επίσης η ανάπτυξη όλων των φυσικών ιδιοτήτων των νεαών αθλητών.
δ. Η Κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσω του αθλητισμού, καθώς αποδεδειγμένα οι ακαδημίες αυτές αποτελούν προθάλαμο για την ομαλή ένταξη των παιδιών στην κοινωνία και την απομάκρυνσή τους από πολλές σύγχρονες παγίδες .

---
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News