Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στα άκρα οδηγούν την κόντρα οι μεταφορείς

600 φορτηγά έχουν «κυκλώσει» την Αθήνα και τα μπλόκα των φορτηγατζήδων ενισχύονται ώρα με την ώρα καθώς οι ιδιοκτήτες μεταφορικών εταιριών φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι τέλους.

Η κόντρα κυβέρνησης και συνδικαλιστών του κλάδου δεν προβλέπεται να έχει καλό τέλος, καθώς και οι δυο πλευρές είναι αμετακίνητες στις θέσεις τους. Από την πλευρά της κυβέρνησης, το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του επαγγέλματος θα περάσει από την ολομέλεια της Βουλής και την Τετάρτη θα έχει ψηφιστεί. Οι ιδιοκτήτες μεταφορικών εταιριών δεν υποχωρούν αν δεν επιτύχουν την πλήρη απόσυρση του νομοσχεδίου.

Ο φόβος εμφάνισης ελλείψεων στην αγορά είναι πλέον ορατός και το μέτρο της επίταξης φαντάζει όλο και πιο απαραίτητο.

Την ίδια ώρα που οι φορτηγατζήδες πληθαίνουν τα μπλόκα, πολλοί συνάδελφοί τους που δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και συνεχίζουν να δουλεύουν, καταγελούν στο κεντρικό δελτίο του Alter ότι δέχονται απειλές για την περιουσία τους.

---
ΠΗΓΗ: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News