Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Χαρανίδη Θεόδωρου για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς

Για την καινούρια σχολική χρονιά που αρχίζει, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες, καλή και δημιουργική χρονιά, με πρόοδο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.
Είμαι βέβαιος, πως όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να συμβάλλουμε με το δικό μας τρόπο και συμμετοχή στην επίτευξη του στόχου για σύγχρονη παιδεία και μόρφωση δίπλα στη νέα γενιά που δίνει τη μάχη της γνώσης και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.
Να ευχηθώ επίσης, στους γονείς και τους κηδεμόνες, να έχουν δύναμη και υπομονή για να συντροφεύουν τα παιδιά στην προσπάθεια τους και να στέκονται πάντα με αγάπη δίπλα τους.

Καλή σχολική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News