Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

Κακόγουστη φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης!!

Το κτήριο εκκενώθηκε, ενώ στην περιοχή έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας που απαγόρευσε για αρκετή ώρα την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό 26ης Οκτωβρίου, μπροστά από το κτίριο των δικαστηρίων, κάτι που προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους.

Μέτα την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών στον χώρο με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει βόμβα και άρα πρόκειται για φάρσα.

Πριν λίγες μέρες, ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Γιάννης Κοτζαμανίδης μίλησε για την έλλειψη φύλαξης του χώρου. Όπως είπε, «μπαίνει κόσμος με τσάντες και σακίδια και δεν γίνεται κανένας υποτυπώδης έλεγχος. Στη δε περίπτωση που χρειαστεί εκκένωση του κτιρίου, δεν υπάρχει σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης κι όλοι ενημερωνόμαστε με εσωτερικά τηλεφωνήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News