Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Είναι πολλά τα λεφτά, Τζένιφερ...

Πρόταση να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, δέχθηκε πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε κωμική σειρά.


Το συμβόλαιο που της προσέφεραν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC, αγγίζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια και η Άνιστον έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά.


«Της έγινε πρόταση να παίρνει 2 εκατομμύρια το επεισόδιο με σίγουρα 24 επεισόδια για τη φετινή σεζόν και επιπλέον μπόνους» υποστηρίζει πρόσωπο από το περιβάλλον της Τζένιφερ Άνιστον.

«Ένας όμως από τους μεγαλύτερους φόβους της είναι το ότι αν η σειρά αποτύχει θα ζημιωθεί προσωπικά. Είναι ένα μεγάλο δίλημμα για την ίδια, αφού σκέφτεται πως αυτή η επιλογή της μπορεί να θεωρηθεί ένα ακόμα πισωγύρισμα» συμπληρώνει.

Η Τζένιφερ Άνιστον πρόσφατα έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά του ABC «Cougar Town», στην οποία πρωταγωνιστεί και η καλή της φίλη, Κόρντεϊ Κοξ.

---
ΠΗΓΗ: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News