Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Όπως και στα προηγούμενα ευρωπαικά παιχνίδια η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επισημάνει τα εξής προς τους φιλάθλους της: "Με βάση τους κανονισμούς της UEFA απαγορεύεται ρητά η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των αγώνων για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα . Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ότι σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της UEFA πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά την διάρκειά του, πρέπει να παραμένουν κενά τα διαζώματα σε όλους τους διαδρόμους όλων των θυρών. Σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία από τις πειθαρχικές επιτροπές της ευρωπαικής ομοσπονδίας με δεδομένο ότι η ομάδα θεωρείται υπότροπη μετά τα όσα καταγράφηκαν στην Πολωνία και μετά το τέλος του αγώνα με την Γιαγκελόνια. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα ζήσει την ποδοσφαιρική γιορτή στο Κλ. Βικελίδης και θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας απέναντι στους φιλάθλους της ισπανικής ομάδας. Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επισημάνει ότι απαγορεύεται αυστηρά από την UEFA η χρήση βουβουζέλας ή παρόμοιων οργάνων παραγωγής ανάλογων ηχητικών θορύβων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News