Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η μέρα που συγκλόνισε την ανθρωπότητα... by Stavros!!

Καλησπέρα σας,

Η σημερινή μέρα είναι πολύ περίεργη, καθώς ξυπνάει μνήμες οι οποίες προκαλούν ανατριχίλα!

Σαν σήμερα πριν εννιά χρόνια, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε από τις τηλεοράσεις κατά κύριο λόγο, τον όλεθρο που προκάλεσε περίπου 3.000 θανάτους.

Ήταν 8:45 όταν τα έκτακτα δελτία ειδήσεων όλου του κόσμου άρχισαν να μεταδίδουν τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους και το αμερικανικό Πεντάγωνο. Μάλιστα, το δεύτερο χτύπημα στις 9:03 μεταδίδεται ζωντανά σε ολόκληρη την υφήλιο.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτές τις τραγικές εικόνες;

Άνθρωποι έπεφταν στο κενό για να «σωθούν» από τις φλόγες και τις υψηλές θερμοκρασίες των φλεγόμενων Πύργων, καθώς για όσους βρίσκονταν στους ορόφους πάνω από το σημείο πρόσκρουσης, απλά δεν υπήρχε σωτηρία.

Ένα τεράστιο κύμα σύννεφο σκόνης καλύπτει την περιοχή και ένα πολύ μεγαλύτερο κύμα θλίψης και πανικού καταπλακώνει ολόκληρο τον πλανήτη που συνεχίζει να παρακολουθεί τα τραγικά γεγονότα, ακόμα και όταν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες οι Δίδυμοι Πύργοι καταρρέουν σκορπώντας το θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους που καταπλακώθηκαν από τόνους τσιμέντου.

Η Αμερική είχε παραδοθεί εξ ολοκλήρου στο αρρωστημένο μυαλό των τρομοκρατών χωρίς να μπορεί να ελέγξει την τραγική κατάσταση.

Εννιά χρόνια μετά, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συλλάβουν τον εγκέφαλο όλης αυτής της φρίκης, τον πολυεκατομμυριούχο τρομοκράτη, Οσάμα Μπιν Λάντεν για τον οποίον οι φήμες κατά καιρούς οργιάζουν.

Σταύρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News