Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δέος των Ισπανών για το "Kλεάνθης Βικελίδης"

Ξεχωριστή αναφορά στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» έκανε η ισπανική εφημερίδα «As», ενόψει του αγώνα με την Atletico Madrid για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

«Το ελληνικό Bombonera θα είναι κατάμεστο εναντίον της Atletico» είναι..

ο τίτλος του σχετικού θέματος, στο οποίο αναφέρεται ότι «τα 20.000 εισιτήρια -εκ των οποίων τα 12.000 είναι εισιτήρια διαρκείας για τους ομίλους του Europa League- έχουν εξαντληθεί, δημιουργώντας έσοδα 1,6 εκατ. ευρώ».

Η εφημερίδα της Μαδρίτης τονίζει επίσης: «Παρότι έχει περιορισμένη χωρητικότητα 22.800 θεατών, το γήπεδο του Άρη είναι φόβητρο στην Ελλάδα. Είναι γνωστό ως το Bombonera της Ελλάδας και το κυρίαρχο γκρουπ των φανατικών οπαδών της ομάδας, ο Super 3, εξηγεί στην ιστοσελίδα του ότι έχουν ως πηγές έμπνευσης τους φανατικούς της La 12 της Boca Juniors, καθώς και ότι ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου. Σε κάθε παιχνίδι, είναι εμφανής ο θαυμασμός των Ελλήνων οπαδών για εκείνους της Boca: Ρίχνουν χαρτιά και κομφετί, ανάβουν δεκάδες βεγγαλικά και ακούγονται τα κλασικά συνθήματα του Bombonera, με τους στίχους στα ελληνικά».

Ο συντάκτης του κειμένου επικαλείται επίσης τις πρόσφατες δηλώσεις του Ισπανού πρώην παίκτη του Άρη και νυν μέλους της Atletico B, Cesar Ortiz, αλλά το δημοσίευμα καταλήγει με ένα σχόλιο του… ατρόμητου Diego Forlan μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Athletic Bilbao το περασμένο Σάββατο: «Αφού μπορέσαμε να παίξουμε καλά στο San Mames, μπορούμε να παίξουμε καλά οπουδήποτε. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό».

Στα αγωνιστικά θέματα της Atletico Madrid, η ισπανική εφημερίδα υπογραμμίζει την επιστροφή του Tomas Ujfalusi, ο οποίος σήμερα το πρωί ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και αναμένεται να δηλώσει «παρών» στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, όπως και ο Fran Merida.

Από την πλευρά του, ο Kun Aguero ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και χαρακτηρίζεται πλέον ως «σίγουρα απών» από την αναμέτρηση με τον Άρη. Ήδη μάλιστα οι Ισπανοί «ψάχνουν» τον πιθανότερο αντικαταστάτη του στην ενδεκάδα, που εκτιμούν ότι θα είναι ο Diego Costa, με δεδομένο ότι ο άλλος υποψήφιος, Fran Merida, προέρχεται από τραυματισμό.

---
ΠΗΓΗ: sportena.gr

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News