Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Kατασκοπεία σε βάρος του Γ. Παπανδρέου;

Μια περίεργη υπόθεση που κρατήθηκε μυστική, έρχεται στο φως μια βδομάδα μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ!

Ένας Τούρκος συνελήφθη λίγο πριν φτάσει το αεροπλάνο του Πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο Μακεδονία ως ύποπτος για κατασκοπεία.

Τα σενάρια μιλούν για μυστικές υπηρεσίες...

Το πρώτο σενάριο σχετίζεται με έναν Τούρκο υπήκοο που είχε φτάσει λίγο νωρίτερα από την Αυστρία και που είχε δηλώσει ως τόπο προσωρινής διαμονής κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Ο Τούρκος, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, εντοπίστηκε όμως να περιφέρεται στην περιοχή του αεροδρομίου. Στο έλεγχο που του έγινε από άνδρες της ασφάλειας εντοπίστηκαν πάνω του εξοπλισμός που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση.

Το άλλο σενάριο κάνει λόγο για έναν Τούρκο υπήκοο κάτοικο Βελγίου ο οποίος είχε πάει για διακοπές στη Θεσσαλονίκη και εντελώς τυχαία έμεινε με το αυτοκίνητό του κοντά στο αεροδρόμιο τη... λάθος ώρα. Οι πληροφορίες αυτού του σεναρίου αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε πάνω του μονάχα ένα κινητό τηλέφωνο τύπου blackberry και τίποτε άλλο. Στο έλεγχο που έγινε για φωτογραφίες ή άλλο υλικό δεν βρέθηκε τίποτε και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Η αλήθεια δεν έχει βρεθεί ακόμη… Πρόκειται άραγε για κατάσκοπο του Πρωθυπουργού ή απλά για έναν τουρίστα που περνούσε αμέριμνος τις διακοπές του και για κακή του τύχη έμεινε από βενζίνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News