Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Toυς επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. βράβευσε ο Δήμος Αριδαίας

Την προσπάθεια των μαθητών που τους έδωσε το διαβατήριο για μία θέση στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. της χώρας επιβράβευσε ο Δήμος Αριδαίας, σε μια ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Ξενιτιδείου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας. Σε όλους τους επιτυχόντες δόθηκε έπαινος και αναμνηστικό δώρο.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αριδαίας κ. Πέτρος Ζέρζης, αφού συνεχάρη τους επιτυχόντες, χαρακτήρισε την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών τους. Παράλληλα, έκανα ειδική αναφορά στο σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν σε αυτήν την επιτυχία οι γονείς και τα συγγενικά τους πρόσωπα, όπως επίσης και η εκπαιδευτική κοινότητα (από την πρωτοβάθμια έως τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση).
Ευχές στους επιτυχόντες για καλή πρόοδο και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία εξέφρασαν, επίσης, ο Διευθυντής του Ενιαίου Λυκείου κ. Κων/νος Γρηγορίου, ο Διευθυντής του Εσπερινού Λυκείου κ. Στέλιος Όρλης, η σχολική σύμβουλος κα. Αντωνία Παπαδάκη και ο συγγραφέας και συντ/χος εκπαιδευτικός κ. Γεώργιος Κωστόπουλος.
Στην εκδήλωση, επίσης, έδωσαν το παρόν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Στέφανος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πρ. Δεμίρης, οι Αντιδήμαρχοι Αριδαίας κ.κ. Ν. Μπακάλης, Μ. Σπελέτας, Μ. Τζαμπάζης και Γ. Τζιβιτζίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, γονείς και πλήθος παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News