Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

UFO στον ουρανό της Πάτρας; - Δείτε το βίντεο!

Άλλο ένα βίντεο έρχεται να προστεθεί στα πολλά που έχουν καταγράψει κάτοικοι και επισκέπτες στην Πάτρα....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ!

Το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε στα τέλη Ιουλίου και μέχρι τώρα, κανείς δε μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτό που έχει καταγραφεί.

Φαίνεται ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό το οποίο αρχικά, μοιάζει ακινητοποιημένο. Μετά κάνει κάποιους απότομους ελιγμούς και ξαφνικά... εξαφανίζεται.

---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News