Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ολυμπιακός- Άρης 1-0

Ένα γκολ από τον Άλμπερτ Ριέρα στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Άρη για την 7η αγωνιστική της Superleague και να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες έδειξαν για ακόμη μια φορά πως το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι φέτος το μεγάλο τους "όπλο", έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας πως είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός. Σημείωσε ένα γκολ, είχε δοκάρι, είχε ένα χαμένο πέναλτι και πολλές ακόμη ευκαιρίες για να πάει στα αποδυτήρια με ένα μεγαλύτερο σκορ υπέρ του. Όπως ακριβώς δηλαδή τον θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έκανε διορθωτικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και η ομάδα του άρχισε να ισορροπεί την αναμέτρηση, αλλά μέχρι εκεί, καθώς παρότι ο Ολυμπιακός έδειξε να κάνει μια συντήρηση δυνάμεων, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους "κίτρινους".

Ο Ολυμπιακός μπήκε από το ξεκίνημα του αγώνα πολύ δυνατά, προκειμένου να δείξει ποιος είναι το “αφεντικό” στο "Καραϊσκάκη" και αν δει κάποιος τα στατιστικά θα παρατηρήσει πως οι “ερυθρόλευκοι” στο πρώτο ημίχρονο είχαν δέκα τελικές προσπάθειες και καμία οι "κίτρινοι"!

Μόλις στο 1ο λεπτό, οι Πειραιώτες έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, όταν μετά απο εκπληκτική κάθετη πάσα του Ιμπαγάσα, ο Μιραλάς μπήκε στην περιοχή του Άρη έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως, ο Ολυμπιακός μπήκε στην θέση του οδηγού. Ο Ριέρα εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση του Σηφάκη με τον Κουλουχέρη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη για να κάνει το 1-0 για τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός από εκείνο το σημείο και μετά κυνήγησε το δεύτερο γκολ. Στο 8' ο Μιραλάς "ταλαιπώρησε" την άμυνα του Άρη, αλλά κόπηκε πριν κάνει το σουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα (18'), η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν Φετφατζίδης μπήκε στην περιοχή, έκανε το συρτό σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σηφάκη.

Στο 27' ο Φατί ανέτρεψε τον Φουστέρ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Δεν έγινε όμως το ίδιο και δύο λεπτά αργότερα (29'), όταν πάλι ο Φατί ανέτρεψε τον Ντουντού και ο διαιτητής του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να την εκτελέσει ο Ιμπαγάσα, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα άουτ και έτσι παρέμεινε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

---
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News