Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Οι 10 πιο ενδιαφέρουσες άχρηστες πληροφορίες της εβδομάδας...!!

ΕΙΝΑΙ 10 ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ 10!

1.Κάθε βασιλιάς που κοσμεί τα τραπουλόχαρτα, είναι μεγάλος ιστορικός βασιλιάς: ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ- Βασιλιάς Δαβίδ,
ΚΟΥΠΕΣ- Καρλομάγνος,
ΣΠΑΘΙΑ -Μέγας Αλέξανδρος
ΚΑΡΟ- Ιούλιος Καίσαρας

2.Ερώτηση: Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς,πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα " a" ?
Aπάντηση: One thousand.

3.Ένα συνηθισμένο κρεβάτι «φιλοξενεί» γύρω στα 6 δισεκατομμύρια ακάρεα.

4.Το άγαλμα ενός ανθρώπου πάνω σε άλογο όπου το άλογο έχει και τα δυο μπροστινά του πόδια στον αέρα ,σημαίνει πως αυτός πέθανε στη μάχη.
Εάν το άλογο έχει το ένα μπροστινό πόδι στον αέρα ,τότε ο άνθρωπος πέθανε από τραύματα που υπέστη στην μάχη.
Εάν το άλογο έχει και τα 4 πόδια στη γη , τότε το άτομο είχε φυσικό θάνατο.

5.Το 1997, οι αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες γλύτωσαν 40,000 $ μόνο και μόνο βάζοντας μια ελιά λιγότερο σε κάθε σαλάτα.

6.Για να μην μείνει ποτέ ο βρετανικός θρόνος χωρίς διάδοχο, εξαιτίας αεροπορικού ατυχήματος, οι πρίγκιπες Κάρολος και Γουίλιαμ δεν πετάνε ποτέ με το ίδιο αεροπλάνο.

7.Η κύρια βιβλιοθήκη στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, βουλιάζει κατά μία ίντσα κάθε χρόνο, γιατί όταν χτίστηκε, οι μηχανικοί δεν υπολόγισαν το βάρος όλων των βιβλίων που θα τοποθετούνταν στο κτίριο.

8.Λόγω κρουσμάτων κερδοφορίας, από το 1950 και έκτοτε όλοι οι νικητές των Όσκαρ υπογράφουν συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο τους απαγορεύεται να πουλήσουν το πολυπόθητο βραβείο.

9.Στον ανθρώπινο εγκέφαλο είναι ένα σημείο, που το αίμα τρέχει περισσότερο γρήγορα από οπουδήποτε αλλού, στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό το σημείο είναι υπεύθυνο για τα αισθήματα και για την αίσθηση του ανθρώπου να θέλει να κάνει σεξ

10.Ο λόγος που το σήμα STOP της τροχαίας έχει οκταγωνικό σχήμα, είναι μεν, ότι θα έπρεπε να έχει και ειδικό σχήμα εντελώς διαφορετικό και μοναδικό σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα, διότι το STOP θεωρείται από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο οδικό σήμα, αλλά ο κύριος λόγος του διαφορετικού σήματος είναι για να γίνεται διακριτό, αντιληπτό και κατανοητό και από αυτούς που έρχονται από αντίθετες κατευθύνσεις!!! Το ίδιο ισχύει και για το ανάποδο τρίγωνο (υποχρεωτική παραχώρηση προτεραιότητας) και για το ρόμβο (οδός προτεραιότητας)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News