Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ληστής ετών...12 συνελήφθη στη Βέροια!

Στα «χέρια» των αντρών του τμήματος ασφαλείας Βέροιας έπεσε τελικά 12χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφού έσπρωξε και έριξε στο έδαφος 80χρονη ημεδαπή, της άρπαξε τη τσάντα της που περιείχε το ποσό των 610 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

Ο 12χρονος δράστης αφού προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ οι άντρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του ανηλίκου, ηλικίας 59 ετών, για παραμέληση εποπτείας του. Οι ανωτέρω συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

---
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News