Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία σοκ από 15χρονη: "Με βίασε ο συμμαθητής μου στις τουαλέτες του σχολείου"

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων, μετά από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι την βίασε συνομήλικος της στις τουαλέτες του σχολείου στο οποίο φοιτούν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Σύμφωνα με την περιγραφή της κοπέλας, ο 16χρονος της πήρε την αλυσίδα με σκοπό να την αναγκάσει να την ακολουθήσει μέχρι τις τουαλέτες.
Μόλις έφτασαν στο σημείο, ο νεαρός κλείδωσε την πόρτα της επιτέθηκε και άρχισε να τη βιάζει! Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε είπε πως το κορίτσι δε μπόρεσε καν να παλέψει για να σωθεί γιατί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. «Τα μέχρι σήμερα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για βιασμό» δήλωσε ο ιατροδικαστής Χανίων κ Μπελιβανης.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης. Όπως τόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλεινάκης, «το γεγονός μας συγκλόνισε και μας προβλημάτισε, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να υπάρξει μια ηρεμία στο σχολείο, να καθησυχάσουμε και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και την κοινωνία για ένα γεγονός που καταγράφεται ως τραγικό». Όσο ν’ αφορά στον 16χρονο μαθητή, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News