Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Γ.Παπανδρέου: «Το 2011 θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης»

Ένα μήνυμα αισιοδοξίες έστειλε σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ο Γιώργος Παπανδρέου, από την Περιφερειακή Σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα.

Όπως είπε, «το 2011 θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης». Ο Πρωθυπουργός απεύθυνε δριμύ κατηγορώ στην ηγεσία της Ν.Δ., λέγοντας πως η Eurostat βρίσκει ακόμη “γαλάζιους σκελετούς” σε σχέση με το έλλειμμα.

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Παπανδρέου είπε χαρακτηριστικά ότι «η ηγεσία της ΝΔ έκρυψε και κρύβει την αλήθεια. Ξεχνά τις ευθύνες της ενώ οι πολιτικές της έχουν ως αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα η Eurostat να βρίσκει γαλάζιους σκελετούς στη ντουλάπα του ελλείμματος». «Η ΝΔ περίμενε ότι θα σκάσει στα χέρια μας η βόμβα της χρεοκοπίας της χώρας, ωστόσο εμείς αποτρέψαμε το κακό», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News