Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Χαβίτο και... 30.000 αγάλματα - ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ 0-1

Το γκολ του Ισπανού μεσοεπιθετικού του Άρη στο 67ο λεπτό έκανε την Τούμπα να σωπάσει και έδωσε στους “κιτρινόμαυρους” τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, σε αυτό το γήπεδο. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Τσιρίλο.


Οι παίκτες του Κούπερ έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως είχαν σχέδιο στο παιχνίδι τους και ήταν απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και για τις δύο ομάδες. Ό ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές αλλά ο Άρης ήταν αυτός που φαινόταν πιο επικίνδυνος στις επιθέσεις που έβγαζε.


Στην επανάληψη και όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν πιο πολλές δυνάμεις, ενώ οι αλλαγές του Κόκε και του Χαβίτο έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των “κιτρινόμαυρων”. Μάλιστα οι δύο τους ήταν και οι πρωταγωνιστές στη φάση του γκολ. Ο πρώτος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κρέσιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο επερχόμενος Χαβίτο την έστειλε στα δίχτυα, σε αντίθεση με την μεγάλη ευκαιρία που είχε χάσει 9 λεπτά αργότερα.


Από κει και έπειτα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει, έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό μέχρι το τέλος. Στις καθυστερήσεις ο Τσιρίλο δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του και έπιασε από την μπλούζα τον διαιτητή με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.


Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ (Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βιτόλο (70' Ελ Ζαρ), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς (75' Παπάζογλου)


ΑΡΗΣ (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μισέλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός (64' Κάλβο), Ρουίς (57' Κόκε), Τσέζαρεκ (90'+4' Φατί).


---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News