Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ηρακλής Γαρεφείου - Ακρίτας Σωσάνδρας 4 - 2

Κατώτερος του αναμενόμενου, ο Ηρακλής κέρδισε δύσκολα με σκορ 4-2 τον Ακρίτα, ένα αποτέλεσμα που αδικεί την ομάδα της Σωσάνδρας!

Φλύαρο, άτολμο και με πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, το Γαρέφι απογοήτευσε τους φιλάθλους του με τη σημερινή απόδοσή του.
Στο πρώτο ημίχρονο το μόνο αξιόλογο ήταν το γκολ του Σίσκου για το Γαρέφι στο 45', καθώς και το δοκάρι του Καραγιαννίδη στο 20'.
Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, η ομάδα της Σωσάνδρας κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Καραγιάννης. Ο Παρασκευάς, όμως, με εντυπωσιακή απόκρουση κρατάει ζωντανό τον Ηρακλή. Στο 68' δίνεται πέναλτι υπέρ του Γαρεφείου, εκτελεί ο Κόγιος Σ. και κάνει το 2-0 για τη γηπεδούχο.
Εκεί που φαινόταν ότι ο Ηρακλής "κλείδωσε" το παιχνίδι, δύο παιδαριώδη λάθη των παικτών του, έδωσαν το δικαίωμα στην φιλοξενούμενη να ισοφαρίσει, με γκολ του Καραγιαννίδη και του Καραμήτσου.
Με τον κίνδυνο της ήττας να είναι ορατός για τον Ηρακλή, οι παίκτες του πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και ευτύχησαν να πετύχουν δύο γκολ. Ο Κόγιος Σ. στο 88΄ έκανε το 3-2 και ο Μάρκου Μ. στο 91΄ έκανε το τελικό 4-2.


Διακριθέντες για το Γαρέφι: Παρασκευάς, Σίσκος, Γιάντσης.


Διακριθέντες για τη Σωσάνδρα: Καραγιαννίδης (απορίας άξιον η αντικατάστασή του, έδωσε το δικαίωμα στο Γαρέφι να βγει μπροστά), Νιανούδης, Παρτσανάκης.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ


Γαρέφι: Παρασκευάς, Μάρκου Π., Γιάντσης, Κόγιος Π., Τουρλάκης (46' Μάρκου Χ), Μάρκου Αν., Σίσκος, Κόγιος Γ.Χ, Κόγιος Σ, Κόγιος Γ. Α (50΄Μπίνος), Μάρκου Μ.
Σωσάνδρα: Καραγιαννίδης Γ, Καραμήτσος, Μίσκος Τ., Χρηστίδης, Παρτσανάκης Α.(46' Παρτσανάκης Σ.), Νιανούδης, Στούπης, Καραγιαννίδης Γ.(60΄Παρτσανάκης Π.) , Ζαφειρίου, Στούπης, Μίσκος Α.

---
Πηγή: iraklisgarefioy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News