Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Απεργία του ΠΑΜΕ στις 7 Οκτωβρίου

H γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του Δημοσίου σε απεργία και κινητοποιήσεις στις 7 Οκτώβρη 2010, στις 10 το πρωί στο Άγαλμα του Βενιζέλου!

«Ετοιμάζουν ακόμη πιο βάρβαρα, πιο αντιλαϊκά... μέτρα. Σχεδιάζουν να δώσουν τη χαριστική βολή σε ό,τι έχει απομείνει από τα συντρίμμια των δικαιωμάτων μας. Να εναντιωθούμε στην άρση της μονιμότητας, στις νέες μαζικές απολύσεις που ετοιμάζουν, στις σχέσεις εργασίας - λάστιχο, στον αυταρχισμό», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς είστε και σείς !!! Ο κατά τ'άλλα σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ και αρχι-συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ανακοίνωσε ανακωχή & παύση των αγώνων ενόσο η καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων συνεχίζεται αμείλικτη . "Άξιος ο μισθός του" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News