Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αγνοείται 85χρονος ορειβάτης στον Όλυμπο - 2η εξαφάνιση μέσα σε λίγες μέρες

Τα ίχνη ενός 85χρονου ορειβάτη χάθηκαν χθες βράδυ στον Όλυμπο!

Τρία 24ωρα μετά την εξαφάνιση της 37χρονης Γαλλίδας την οποία αναζητούν οι αρχές στο ίδιο βουνό, τώρα και ένας κάτοικος της Λάρισας, μέλος του συλλόγου "Υπαίθρια Ζωή" ο οποίος είχε πάει στην περιοχή μαζί με 40 άτομα, αγνοείται.

Κάποια στιγμή χωρίστηκαν σε ομάδες των 6-7 και έκαναν ορειβατική περιήγηση. Ο 85χρονος σταμάτησε για λίγο να ξεκουραστεί και απομακρύνθηκε από την ομάδα. Από εκείνη τη στιγμή δεν τον έχει δει κανείς...

Μονάδες της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα και την Ελασσόνα έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του.

Την ίδια στιγμή, για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες και για την 37χρονη Γαλλίδα ορειβάτισσα. Τελευταία φορά την είδαν πριν από 15 μέρες να ανεβαίνει σε μονοπάτι του βουνού. Παρά τις προσπάθειες της ΕΜΑΚ, του Στρατού και της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνης της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News