Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Μεγάλη ανατροπή στον Δήμο Αλμωπίας!

Τι είναι αυτό που θα ανατρέψει τα δεδομένα;
Λίγες βδομάδες πριν τις Δημοτικές Εκλογές 2010, ένα γεγονός είναι έτοιμο να ανατρέψει τα τωρινά δεδομένα στον Δήμο Αλμωπίας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα αλλάξει το σκηνικό της προεκλογικής και εκλογικής περιόδου με μία κίνηση – «ματ», κάποιου εκ των εμπλεκομένων.

6 σχόλια:

  1. Δεν πιστεύω να έχουμε καμία προσχώρησή-συγχώνευση;
    Μπα έτσι. Αποκλείεται. Άντε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ , Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MALLON O MPINOS EGKATALEIPEI MIAS KAI STA MEGALA XORIA EKTOS APO THN APSALO EXEI PROVLHMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι αποριασ αξιο, οταν ολοι θεωρουν το χαρανιδη οτι ή δεν θα κανει συνδιασμο(πραμα ανυποστατο για οσουσ γνωριζουν το χαρανιδη), ή οτι θα προσχωρισει σε αλλο συνδιασμο.
    Απ' οσο γνωριζω όμωσ ο χαρανιδησ εχει κλεισμενα τα 4 από τα 7 μεγάλα χωριά και με δημοτικούσ όταν οι υπόλοιποι δεν μπορούν ουτε τοπικά να κάνουνε, και επίσησ σημαντική προσβασιμοτητα στην Αριδαία.
    Αν αυτά δεν είναι υπολογίσημα τότε τι είναι;
    Καλό αγώνα σε όλους και κρατήστε σε επίπεδο αξιοπρεπέσ τον προεκλογικό αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. telika o xaranidhs kai tha katevei kai syndismo tha kanei kai tha psifistei kai pali orismenoi tha lene oti den tha katevei.
    kalitera as asxolithoyn me ta dika toys halia, opou o enas palios dhmarxos den mporei na kanei syndiasmo, gia ton allo trexoyn dio dhmarxoi kai den mporei na kanei syndismo, ton trito den ton thelei to idio toy to koma, kai asxoloyntai me to xaranidi. toso poly ton fovoyntai??????!!!!!!.....
    telika oi typoi poy mas ekprosopoyn tosa xronia einai asiliptoi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. malon gia kainoyrio syndiasmo prokeite poy psinetai edo kai poly kairo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News