Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές στην Αριδαία!

Όπως πρώτο το Aridaia News σας είχε ενημερώσει, η Δημοτική Κινημοτογραφική Λέσχη στην Αριδαία ανοίγει τις πύλες της με εβδομαδιαίες κινηματογραφικές προβολές κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή 21 και 22 Οκτωβρίου με την αμερικανική ταινία “Το νησί των καταραμένων”, σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε με τους: Λεονάρντο ντι Κάπριο, Μαρκ Ράφαλο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μισέλ Γουίλιαμς.

Σχετικά με την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Αριδαίας κ. Πέτρος Ζέρζης δήλωσε τα εξής:
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να επαναλειτουργήσουμε τη Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη στην Αριδαία. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους κατοίκους όμορφες βραδιές με ποιοτικό σινεμά, αλλά και μια εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας. Σε αυτή τη νέα μας προσπάθεια, ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση όλων, ώστε να ενεργοποιηθεί ένας παλαιός και καταξιωμένος θεσμός πολιτισμού, που τόσο έλειπε από τα μέρη μας».

Η προβολές θα ξεκινούν στις 21:00, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News