Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Σε δύσκολη θέση οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλμωπίας - Τρέχουν και δε φτάνουν!

«ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ… ΓΙΟΡΤΗ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται νυχθημερόν τα επιτελεία των υποψήφιων δημάρχων Αλμωπίας, προκειμένου να έχουν μέχρι την Κυριακή έτοιμα τα ψηφοδέλτιά τους, στελεχωμένα με προσωπικότητες καταξιωμένες στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.
Το σίγουρο είναι πως και τα πέντε «στρατόπεδα», αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες στην προσπάθειά τους να στελεχώσουν τους συνδυασμούς τους, ενώ την ίδια στιγμή ο χρόνος τρέχει και η Κυριακή πλησιάζει απειλητικά. Ζέρζης, Πασόης, Μπίνος, Φτίκας και Χαρανίδης έχουν ριχτεί στη μάχη για το Δημαρχείο.


Η Καλλικρατική διαμόρφωση του δήμου έχει δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο τους, καθώς η Αλμωπία είναι μεγάλη και εξίσου μεγάλες είναι και οι αποστάσεις από το ένα χωριό στο άλλο.

Αυτή η βδομάδα κυλά με πολύ τρέξιμο, μιας και θα πρέπει να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα χαρτιά από τους υποψηφίους συμβούλους.

Από την επόμενη βδομάδα ξεκινά και τυπικά ο προεκλογικός αγώνας, ο οποίος θα περιλαμβάνει ομιλίες σε πλατείες χωριών, βόλτες στα καφενεία, με λίγα λόγια πολύ τρέξιμο.

Εμείς επιλέγουμε συνειδητά να μην κάνουμε καμία πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή οι ανατροπές «δίνουν και παίρνουν». Αρκούμαστε στο να ευχηθούμε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο αγώνα τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News