Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Δέκα μέρες πριν τις εκλογές...

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα των εκλογών!

Δέκα μόλις μέρες μας χωρίζουν από την κάλπη και την επιλογή που θα εκλέξει τοπικούς άρχοντες. Κι’ όμως… Αυτές οι δέκα μέρες μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο για το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι υποψήφιοι είναι έτοιμοι να «παίξουν» τα τελευταία τους χαρτιά με στόχο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη όσων περισσότερων ψηφοφόρων μπορούν. Είναι το δεκαήμερο κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν οι περισσότερες επαφές με τον απλό λαό. Το δεκαήμερο που θα βγάλουν λόγους στις πλατείες. Αυτές τις τελευταίες μέρες, το θερμόμετρο πιάνει κόκκινο και το άγχος δεν λέει να φύγει από τα κεφάλια των εν δυνάμει «εκλεκτών». Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου το τοπίο –σχεδόν- θα ξεκαθαρίσει και θα πλησιάσουμε πολύ πιο κοντά στον νέο –ή παλιό- Δήμαρχο. Η επόμενη μέρα θα δείξει αν η επιλογή ήταν σωστή. Όμως για να μιλάμε για «σωστή επιλογή» θα πρέπει πρώτα να επιλέξουμε. Άρα… οψόμεθα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News