Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ο Α.Κόγιος εναντίον του Δ.Πασόη και του συνδυασμού του!

Για ακόμη μια φορά, το Aridaia News επιβεβαιώθηκε για αυτά που έγραψε!

Από τον Αύγουστο σας μεταδίδουμε το δυσάρεστο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Ανδρέα Κόγιου και του συνδυασμού του Δημήτρη Πασόη. Ο ίδιος ο κ. Κόγιος με δήλωσή του στις 25 Αυγούστου, έκανε γνωστή την απόφασή του να είναι υποψήφιος στο πλευρό του Δημήτρη Πασόη.
 Ωστόσο, μία μέρα μετά μία δήλωση – βόμβα από συνυποψήφιό του στο Aridaia News ήρθε να ταράξει τα νερά. Η συγκεκριμένη δήλωση ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Ανδρέας Κόγιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του χωρίς την έγκριση του Δημήτρη Πασόη, ο οποίος τότε δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Σήμερα, δύο μήνες μετά, ο κ. Κόγιος ανακοίνωσε πως αποσύρει τόσο την υποψηφιότητά του, όσο και την στήριξή του και ζητά από τους φίλους του να μη στηρίξουν ούτε και αυτοί τον συνδυασμό, καθώς όπως λέει «η αξιοκρατεία, η διαφάνεια και η προοπτική ανάπτυξης του Τόπου μας δεν θεμελιώνονται με την υποκρισία και το ψέμα». Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν μόλις δύο μέρες ο ίδιος εθεάθη στο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Πασόη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ:

Αγαπητοί συνδημότες,

Σας κάνω γνωστό ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου και την στήριξή μου στον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπιας Δημήτριο Πασόη. Διότι η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η προοπτική ανάπτυξης του Τόπου μας δεν θεμελιώνονται με την υποκρισία και το ψέμα. Επίσης καλώ όλες τις φίλες και τους φίλους που με στηρίζουν τόσα χρόνια να άρουν την στήριξη στο συνδυασμό του Δημητρίου Πασόη.
Γιατί για όλους ΕΜΑΣ προέχει:
ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ..!

Κόγιος Ανδρέας,
Αντιπρόεδρος Δημ.Συμβουλίου Δ.Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News