Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ο Μάρκος Μπόλαρης στην Έδεσσα!

Συνάντηση με φορείς και εκπροσώπους των ΜΜΕ είχε το μεσημέρι ο Μάρκος Μπόλαρης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, φάνηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε ότι όσο πλησιάζουν εκλογές ο κόσμος καταλαβαίνει ποιοι μπορούν καλύτερα ν προχωρήσουν τον νέο θεσμό σε μια από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας.


«Στη διαδικασία ανάδειξης της αιρετής περιφέρειας, προσέρχομαι με πίστη στο θεσμό και γνώση, γιατί ξέρω τον τόπο μου. Σημασία έχουν οι συνέργειες των ανθρώπων που μπορούν να χτίσουν μια διοικητική μηχανή που θα υπηρετήσει τους πολίτες και την ανάπτυξη στον τόπο. Δεν πάμε να αναπαράγουμε τη γραφειοκρατία της Αθήνας», ανέφερε ο κ. Μπόλαρης.


Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους οικονομικούς πόρους που θα συντελέσουν στη μεταρρύθμιση που εισαγάγει ο «Καλλικράτης». Όπως είπε, «Φτάσαμε στη χρεωκοπία τη στιγμή που εκταμιεύσαμε ποσά τριών κοινοτικών πλαισίων στήριξης. Αν ένα έργο π.χ. έπρεπε να γίνει με 1000 ευρώ και έγινε με 5000 ευρώ, αυτό σημαίνει ότι δεν κάναμε σωστή διαχείριση. Εγώ βλέπω το μνημόνιο σαν μια σύμβαση τραπεζική που από πίσω υπάρχουν ψιλά γράμματα. Το θέμα είναι πώς θα αξιοποιηθούν τα χρήματα τα οποία έχουμε πάρει από το μνημόνιο για να κινηθεί η παραγωγική μηχανή στην Κεντρική Μακεδονία».


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για την τουριστική ανάδειξη του νομού Πέλλας και τόνισε πως «η Έδεσσα και η Πέλλα μπορεί να είναι ο ποιοτικός οπωρώνας της Ευρώπης. Πρέπει να συνδέσουμε το νομό με τις ομορφιές της Χαλκιδικής σε έναν περιφερειακό σχεδιασμό για τον τουρισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News