Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Συνάντηση του Π.Ζέρζη με τους υποψηφίους του συνδυασμού του

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα στις 20:00 οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ανοιχτός Δήμος στον Κόσμο» με επικεφαλή τον Πέτρο Ζέρζη!


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδιο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας. Σκοπός αυτού του «ανταμώματος» ήταν να γνωριστούν όλα τα μέλη του συνδυασμού, παλιά και νέα και να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο Αριδαίας και Υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας Πέτρο Ζέρζη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό, ενώ οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να κατανοήσουν το κεντρικό «σύνθημα» του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News