Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Aridaia News: "Το κλίκ στην ενημέρωση"!!

Εδώ και έξι ολόκληρους μήνες, σας ενημερώνουμε, σας ψυχαγωγούμε και γενικά προσπαθούμε να σας κρατάμε καλή παρέα!


Το internet είναι ένα μέσω που κάθε άλλο παρά απρόσωπο θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς. Η επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ μέσου και δέκτη είναι η μαγεία η οποία ολοκληρώνεται και με το γεγονός ότι δεν υπάρχει διαμεσολαβητής! Ο μόνος που μπορεί να μπει… «ανάμεσά» μας, είναι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής. Σήμερα και μετά από έξι μήνες σκληρής δουλειάς και προσπάθειας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάπως καλύτερα από πριν, τις πραγματικές ανάγκες των αναγνωστών μας. Στην προσπάθειά μας να αφήσουμε τους πάντες ευχαριστημένους, εισάγουμε νέες στήλες και αλλάζουμε κάπως τα δεδομένα στην τοπική μας ενημέρωση. Π.χ. το Aridaia News δημοσιεύει όλες τις τοπικές ειδήσεις, χωρίς όμως να ξεχνά και τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στην υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο. Με λίγα λόγια, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μία συνολική ενημέρωση χωρίς περιορισμούς. Και επειδή διανύουμε μία «καυτή» προεκλογική περίοδο, το Aridaia News σας χαρίζει απλόχερα όλες τις αποκλειστικές εξελίξεις. Επιθυμία μας είναι, να μας στέλνετε τις παρατηρήσεις σας και τα νέα σας με μήνυμα στο e-mail aridaianews@gmail.com.

Με εκτίμηση,
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News