Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση του Χρήστου Μπίνου για την Παγκοσμια Ημερα Ηλικιωμενων

Παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων , μια ημέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους που μας πρόσφεραν πολλά και αποζητούν μόνο την αγάπη μας. Άνθρωποι που μόχθησαν, αγωνίστηκαν τώρα θέλουν να ξεκουραστούν και αποκομίσουν στους καρπούς των προσπαθειών τους. Δεδομένης της πολιτικής, οικονομικής κατάστασης που έχει πλήξει πολύ τους ηλικιωμένους η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να κάνει την υπέρβαση και να σταθεί επιπλέον του δέοντος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Εμείς ως δημοτική αρχή στηρίξαμε και προωθήσαμε το «Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι» , θεμελιώσαμε εκδηλώσεις και σταθήκαμε αρωγοί στις πρωτοβουλίες τους για την δημιουργική τους απασχόληση. Δυστυχώς ο νυν δήμαρχος δεν κατάφερε να συντηρήσει ότι φτιάξαμε. Εμείς συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους ηλικιωμένους σε όλη την Αλμωπία σε όλο το δήμο. ΣΤΑΘΈΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Η φροντίδα και η μέριμνα στους ηλικιωμένους ήταν και θα είναι κύριο μέλημα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News