Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Πήραν άδεια να σκάψουν για τον κρυμμένο θησαυρό!

Οι 10 χρυσοθήρες υποστηρίζουν ότι ξέρουν που βρίσκονται τα βαρέλια που περιέχουν χρυσό!

Πρόκειται για 10 κατοίκους της Θεσσαλονίκης που αναζητούν έναν αμύθητο θησαυρό στην περιοχή του Πλαταμώνα της Πιερίας. Οι χρυσοθήρες υποστηρίζουν ότι έμαθαν το μυστικό για τον θησαυρό από έναν ηλικιωμένο, που τους μίλησε πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, σύμφωνα με το ''Πρώτο Θέμα'', για να σκάψουν στην περιοχή με την ησυχία τους, ζήτησαν και πήραν άδειες από όλες τις συναρμόδιες κρατικές και κοινοτικές υπηρεσίες.

Η έρευνα έχει επικεντρωθεί μέσα σε ένα πολυβολείο που βρίσκεται δίπλα από τις παλιές σιδηροδρομικές γραμμές στον Πλαταμώνα και διεξάγεται κάτω από στενή παρακολούθηση εκπροσώπων 8 κρατικών υπηρεσιών! Για την ώρα, οι χρυσοθήρες δεν έχουν βρει κάτι που να τους κάνει να πιστεύουν ότι βρίσκονται κοντά στο θησαυρό. Δηλώνουν πάντως αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις έρευνες και εμφανίζονται σίγουροι ότι οι προσπάθειές τους, δεν θα πάνε χαμένες...

---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News