Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Έκλεισε ο δρόμος Ν. Χαλκηδόνας - Γιαννιτσών

Άρχισαν οι βροχές, ξεκίνησαν και τα προβλήματα... Στην Κεντρική Μακεδονία έκλεισε ο δρόμος Ν. Χαλκηδόνας - Γιαννιτσών!


Η δυνατή βροχή και τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κύθνο, έριξαν δύο κολώνες της ΔΕΗ στο δρόμο από τη Χώρα προς Μερίχα, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ρεύμα στο νησί μετά τις 20:00 το βράδυ ενώ ζημιές έπαθαν και δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Ν. Μπουρίτη με τον οποίο επικοινώνησε το NewsIt, o δυνατός αέρας βύθισε βάρκες, παρέσυρε σκεπές σπιτιών ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και στο δίκτυο του ΟΤΕ!

Τα συνεργεία της ΔΕΗ πάλευαν όλη νύχτα να διορθώσουν τη ζημιά στην ηλεκτροδότηση. Στα μισά σπίτια το φως ήρθε αργά χθες βράδυ ενώ στα άλλα μισά σήμερα το πρωί.

Αλλά και στην Κεντρική Μακεδονία, η βροχή πλημμύρισε ένα κομμάτι του δρόμου που συνδέει τη Ν. Χαλκηδόνα με τα Γιαννιτσά με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, αρχικά για μία ώρα.
Ωστόσο, σύμφωνα με την Τροχαία, ο δρόμος πλημμύρισε ξανά και η κυκλοφορία σταμάτησε και πάλι... Τα αυτοκίνητα για ώρες, κινούνταν από παρακαμπτήριους δρόμους.

---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News