Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Προβληματισμός αναγνώστη για διορισμένους καθηγητές που παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα

Σε λίγες μέρες καλούμαστε να εκλέξουμε όλοι εμείς, οι πολίτες της Αλμωπίας, τη νέα μας δημοτική Αρχή. Ακόμα και τώρα λοιπόν που κάποιοι ζητάν την στήριξή μας την ίδια στιγμή μας προκαλούν. Προκαλούν τόσα χρόνια με την ντροπιαστική τους συμπεριφορά και συνεχίζουν ακόμα και τώρα που θα υπέθετε κανείς ότι χρειάζονται τη ψήφο μας ώστε να συνεχίσουν τα αίσχη τους!

Αναφερόμαστε φυσικά στους «γνωστούς-αγνώστους» εκπαιδευτικούς οι οποίοι τόσα χρόνια κρατάν έμμισθες θέσεις του δημοσίου!! Και την ίδια στιγμή πουλάν «καλοσύνη» στα ιδιαίτερα που εκβιαστικά κιόλας επιβάλουν στους μαθητές. Το απύθμενο θράσος τους είναι ότι την ίδια στιγμή που παρανομούν επιβραβεύονται από την δημοτική αρχή του κ. Ζέρζη καταλαμβάνοντας πόστα αντιδημάρχων!!

Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε για το παράδειγμα που δίνεται στο λαό της Αλμωπίας. Η επιβράβευση των τριπλοθεσιτών προφανώς αποτελεί νέα εκπαιδευτική εφαρμογή αλλά και για εσάς νέα πολιτική τακτική!

Καλούμε τόσο την δικαιοσύνη ώστε να παρέμβει όσο και τις φορολογικές αρχές του τόπου ώστε να παρέμβουν και να αποδώσουν δικαιοσύνη για τα τόσα χρόνια της οικονομικής αφαίμαξης της ελληνικής οικογένειας και της ελληνικής οικονομίας από επιτήδειους. Πάνω από όλα όμως στο σημερινό κράτος της ατιμωρησίας καλούμε να επέμβει ο λαός της Αλμωπίας και να καταδικάσει τις συμπεριφορές που μας προκαλούν όλους και υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μας!

---
Ένας φροντιστής  «συνάδελφός» τους..

1 σχόλιο:

  1. Δεν είσαι «συνάδελφός» τους. Είναι φανερό αυτό. Φυσικά δεν το έμαθες τώρα αυτό. Απλά βγήκες τώρα να το καταγγείλεις,όπως έκανες και παλιά.
    Τάχα μου φροντιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News