Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο Νιόπλιας ανακάλεσε την απόφασή του να παραιτηθεί. Απόλυτη στήριξη από Πατέρα

Η παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα ήταν καταλυτική και ο Νίκος Νιόπλιας πήρε πίσω την απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. "Ηταν πάνω στη συναισθηματική φόρτιση", είπε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος τον στήριξε απόλυτα.



Σχετικά links
Εργοτέλης, Παναθηναϊκός
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 1-4 (videos)
Super League - Παναθηναϊκός
Νιόπλιας: "Δεν θέλω να είμαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού"


Μία ώρα κράτησε περίπου η απόφαση του Νίκου Νιόπλια να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Μόλις έγιναν γνωστά τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Νικόλας Πατέρας επικοινώνησε μαζί του και προσπάθησε να τον μεταπείσει.
Συγκεκριμένα, ο Πατέρας τόνισε στον Νιόπλια πως έχει την απόλυτη στήριξή του κάτι που είχε πει και αμέσως μετά τον αγώνα με την Κοπεγχάγη.


"Νικόλα, σε στηρίζω. Το έκανα και την Τετάρτη", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, με τον Νιόπλια να του εξηγεί πως υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται απροστάτευτος. "Προχώρα, σε στηρίζω", ήταν η απάντηση του Πατέρα με τον Νιόπλια να ανακαλεί την απόφαση της παραίτησής του. "Ηταν πάνω στη συναισθηματική φόρτιση", είπε ο Ελληνας προπονητής και κάπου εκεί τελείωσε το... σίριαλ.

Πλέον, μετά από αυτή την εξέλιξη ισχυροποιείται η θέση του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος μπορεί να συνεχίσει ήρεμος τη δουλειά του χωρίς να επηρεάζεται από την προπονητολογία και την κριτική των δημοσιογράφων. Εξάλλου, η κριτική μετά το ματς με τους Δανούς και οι αποδοκιμασίες του κόσμου ήταν οι αφορμές που προκάλεσαν τη συγκεκριμένη απόφαση (να παραιτηθεί) του 45χρονου προπονητή.


Το χρονικό μιας... στιγμιαίας παραίτησης:


Η παραίτηση του Νίκου Νιόπλια και εν συνεχεία η ανάκλησή της είναι φαινόμενο που δεν το συναντάμε δα και κάθε μέρα. Το contra.gr καταγράφει το σχετικό χρονικό.


*** Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εργοτέλη ο Νίκος Νιόπλιας παρουσιάζεται σκυθρωπός ακόμα και μετά το γκολ του Παναθηναϊκού. Είναι φανερό ότι στο μυαλό του προπονητή στριφογυρίζουν διάφορες σκέψεις.


*** Στη flash interview στο συνδρομητικό κανάλι ο Νιόπλιας μιλάει μόνο για το παιχνίδι χωρίς να δώσει στίγμα των προθέσεών του.

*** Στο τέλος της συνέντευξή Τύπου ρίχνει τη βόμβα της παραίτησης με τη χαρακτηριστική ατάκα “δεν θέλω να είμαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού”.

*** Στη διοίκηση του Παναθηναϊκού σημαίνει συναγερμός. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας επικοινωνεί με τον Νιόπλια και στη συνέχεια ο Ελληνας προπονητής ανακαλεί την παραίτησή του.


---
ΠΗΓΗ: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News