Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων που έχει οριστεί την 1η Οκτωβρίου, θα ήθελα να απευθύνω ένα μήνυμα για τους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας ,οι οποίοι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του Δήμου μας.
Η γιορτή της ημέρας των ηλικιωμένων μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε πόσα οφείλουμε σ ΄ αυτούς αλλά και να σκεφτούμε πόσα ακόμη μπορούν να προσφέρουν με τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τα βιώματα τους. Είναι χρέος μας να κινηθούμε και να δράσουμε σε ζητήματα που τους αφορούν. Όπως για παράδειγμα σε θέματα υγείας, εύκολης πρόσβασης σε Δημόσιους χώρους, καθώς και να ενισχύσουμε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Πέρα όμως από τα παραπάνω, οι ηλικιωμένοι χρειάζονται τον σεβασμό και την αγάπη όλων μας.


Στόχος μας, είναι να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι ηλικιωμένοι ν’ απολαμβάνουν μια ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση, αλλά και να συνεχίσουν να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή του τόπο. Εξάλλου, όπως γνωρίζουμε το παρελθόν δημιουργεί ιστορία και αυτοί οι άνθρωποι ως σύμβολα μας οδηγούν προς το μέλλον. Θέλω να διαβεβαιώσω, ότι η μέριμνα μας για τους ηλικιωμένους θα είναι ουσιαστική,συνεχής και θα αντικατοπτρίζει τη βαθιά εκτίμηση που έχουμε για αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News