Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Δώρα Συλλέκτη, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Η Δώρα Συλλέκτη , πρώην αθλήτρια του βόλλευ, είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , εργάζεται στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γιαννιτσών, είναι προπονήτρια βόλλευ έχοντας κατακτήσει στο παρελθόν Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα με τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε( Θεσσαλονίκη – Λάρισα –Γιαννιτσά), ενώ έχει εργαστεί και σε κέντρο ΑμΕΑ συμμετέχοντας σε αγώνες Special Olymbics.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και Πανελλήνια συνέδρια σχετικά με την ειδικότητά της, αλλά και θεματικά σεμινάρια σχετικά με τα διοικητικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι μέλος της Διοίκησης του Θεατρικού Εργαστηρίου Γιαννιτσών , στην θέση του προέδρου από το 2005 έως σήμερα, ενώ έχει συμμετάσχει σε Δημοτικά καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Η Δώρα γεννήθηκε το 1968 στους Σαρακηνούς Αριδαίας, είναι παντρεμένη με τον πρώην Διεθνή ποδοσφαιριστή της Λάρισας, Γιώργο Τσιμπίνη και έχει δύο παιδιά , τον Πέτρο 14 ετών και την Αννέτα 4 ετών.

Οι «φρέσκιες» ιδέες, τα άτομα που δεν έχουν «χρόνια και επαγγελματική» σχέση με την πολιτική, οι σύγχρονες και πρωτοπόρες δράσεις είναι πλέον απαραίτητα στοιχεία, για να αλλάξει ριζικά το τοπίο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η Δώρα Συλλέκτη πιστεύει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως μοχλό ανάπτυξης των Τοπικών Κοινωνιών και εξηγεί στο Aridaia News τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση που της έκανε ο Πέτρος Ζέρζης να συμμετάσχει στον συνδυασμό του, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος:

«Στην δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης και της αναγκαστικής εσωστρέφειας, όπου η πολιτική έχει δραματικά απαξιωθεί, ψάχνοντας για την αναλαμπή , για την σπίθα που φέρει μέσα της την ελπίδα, δεν μπορώ παρά να δηλώσω παρούσα σε μια μεγάλη προσπάθεια στο δρόμο της ευθύνης για ένα καλύτερο αύριο, παρούσα στον αγώνα για την αξιοπρέπεια .
Έχοντας οδηγό το κοινό συμφέρον , προσωπικά οφείλω να αισιοδοξώ, οφείλω να ενώνω την σκέψη και τη δύναμή μου με συνοδοιπόρους , επιμένοντας να απαντώ θετικά στο ερώτημα, αν όχι εμείς τότε ποιος»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News