Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Χρήστος Μπίνος: "Δραστικές και εφικτές λύσεις"

Από την Κωνσταντία ξεκίνησε χθες το απόγευμα τις επισκέψεις του ο Χρήστος Μπίνος . Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό και έντονο.

Ο κόσμος εξέφρασε την αγωνία του για το αύριο ενώ πολλοί ήταν οι νέοι που πλησίασαν τον υπ.δήμαρχο για διατυπώσουν τις ανησυχίες του. Όλα τα θέματα καταγράφηκαν ενώ ταυτόχρονα οι Δημοτικοί σύμβουλοι που διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία σε συγκεκριμένους τομείς πρότειναν εφικτές λύσεις . Στη συνέχεια ο ανεξάρτητος συνδυασμός η «Η Αλμωπία μας Ενώνει» πήγε στη Μηλιά όπου εκεί οι κάτοικοι υποδέχθηκαν τον κ.Μπίνο με μεγάλη χαρά δήλωσαν την δυναμική στήριξη τους και συζήτησαν αρκετή ώρα μαζί. Επόμενος σταθμός ήταν τα χωρία Πρόδρομος και Νερόμυλοι . Οι κάτοικοι δήλωσαν εγκαταλελειμμένοι και αβοήθητοι μπροστά στις νέες οικονομικές εξελίξεις . Το πρόγραμμα του υπ.δημάρχου Χρήστου Μπίνου ενισχύει τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο , παράλληλα δεσμεύεται να υπάρχει διαρκώς μέριμνα για όλα τα χωριά ανεξαιρέτως . Έντονο παρόν έδωσε η Ίδα , άνθρωποι όλων των ηλικιών πλησίασαν τον κ.Μπίνο , οι νέοι του χωριού δημιούργησαν κλίμα νίκης . Ο Χρήστος Μπίνος αποδέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές όλων έδωσε τον λόγο του ότι ο αγώνας για την Αλμωπία μας δεν περιορίζεται στην προεκλογική περίοδο αλλά τότε αρχίζει.

---
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News