Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Κόγιος καλεί Πασόη σε κοινή συνέντευξη - Νέα σκληρή επίθεση που ανάβει φωτιές

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Κόγιος εναντίον του Δημήτρη Πασόη!

Πριν λίγες μέρες ο κ. Κόγιος αποχώρησε από τον συνδυασμό καθώς όπως είχε δηλώσει εγγράφως «η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η προοπτική ανάπτυξης του Τόπου μας δεν θεμελιώνονται με την υποκρισία και το ψέμα». Μάλιστα, ζήτησε και από τους φίλους και τις φίλες και τους φίλους του που τον στηρίζουν τόσα χρόνια «να άρουν την στήριξη στο συνδυασμό του Δημητρίου Πασόη». Σήμερα με νέα επιστολή του προ-καλεί τον επικεφαλή του συνδυασμού «Νέα εποχή για την Αλμωπία» σε κοινή συνέντευξη τύπου με ελεύθερες ερωτήσεις σε οτι θέμα χρειαστεί. Επίσης, ζητά για άλλη μια φορά την καταψήφιση του συνδυασμού από τους ψηφοφόρους. «Η νέα εποχή για την Αλμωπία δε θεμελιώνεται στο βούρκο και την αχαριστία», αναφέρει. Η στάση του Ανδρέα Κόγιου έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στο «στρατόπεδο» του Δημήτρη Πασόη, καθώς λίγες μέρες πριν τις εκλογές βγαίνουν στον τύπο τέτοιου είδους δηλώσεις και μάλιστα από έναν άνθρωπο που τον στήριξε από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΓΙΟΥ:

"Φίλες και Φίλοι της Αλμωπίας,

Επειδή τα ψέματα και η λάσπη περισσεύουν πίσω από κουρτίνες, για να υπάρχει καθαρή ενημέρωση των συμπολιτών μας καλώ σε κοινή συνέντευξη τύπου το Δ. Πασόη με ελεύθερες ερωτήσεις σε οτι θέμα χρειαστεί..! Γιατί το ψέμα και η υποκρισία έχουν κοντά πόδια.
Η νέα εποχή για την Αλμωπία δε θεμελιώνεται στο βούρκο και την αχαριστία.
Η πρόσκληση αυτη ισχύει μέχρι και τις εκλογές του Νοεμβρίου, ελπίζω να την αποδεχτεί και να πραγματοποιηθεί πραγμα που δεν το πιστεύω.
Θα ήθελα να ζητήσω απο τις Φίλες και Φίλους και όλους τους συμπολίτες της Αλμωπίας, απο τον καθένα ξεχωριστά να καταψηφίσουν την υποψηφιότητα του Δ. Πασόη.
Γιατί για όλους ΕΜΑΣ προέχει
ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ .!

Κόγιος Ανδρέας
25/10/2010"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News