Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τα βλέμματα στραμμένα στην Τούμπα!

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το αποψινό ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, οι οποίοι αναμετρώνται στις 20:30 στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», ύστερα από την νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι «κίτρινοι» καλούνται να νικήσουν και την κούραση από το πήγαινε-έλα στη Νορβηγία.


Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σακελλαρίου. Ως αμυντικοί μέσοι θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη και τον Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.


Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Έκτορ Κούπερ τον Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στην «κίτρινη» εστία επιστρέφει ο Σηφάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Νέτο, Ρονάλντο, Λαζαρίδη και Μισέλ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ναφτί και Πρίττας, οι οποίοι στα άκρα θα έχουν τον Χαβίτο και τον Μενδρινό. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Ρουίζ και ο Κόκε.


Στα παιχνίδια που θα προηγηθούν του ντέρμπι της Τούμπας, η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες και να βρει λίγη ηρεμία κόντρα στην Ξάνθη (16:00), ενώ την ίδια ώρα, η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τον Ηρακλή.

Στις 18:15 o Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη, σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά τόσο αναφορικά με την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα όσο και για το μέλλον του Νιόπλια στον πάγκο των «πρασίνων». Την ίδια ώρα στις Σέρρες, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Λάρισα.

---
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News